​Sten og grus løssalg på Galten Overgaard

​Skal du anlægge en indkørsel og har brug for stabilgrus? Eller har du brug for granitskærver eller pyntesten til et bed? Så læg vejen forbi Galten Overgaard lidt vest for Aarhus. Her har vi et løssalg med forskellige sten og grus produkter, som du kan komme og hente med din trailer efter aftale. Du kan for eksempel også få granitskulpturer og granitspringvand. 

Vi sælger både til private og til erhverv på vores sten og grus løssalg. Alle sandprodukterne sælger vi pr. trailerfuld, hvorimod vi afregner granit- og stenprodukter efter antal tons. Da vi ikke har plads til at have alt hjemme på lager, er det bedst, at du kontakter os nogle dage før afhentning, så vi kan være sikker på at have varerne til dig.

Her er vores tilbud på sten og grus løssalg

På vores grus og sten løssalg kan du blandt andet finde flere former for sand. Vi er naturligvis altid klar til at rådgive dig om, hvilken type der vil egne sig bedst til dit projekt.

Vi kan tilbyde dig følgende typer sand:

  • Fyldsand 130 kroner per trailerfuld (enakslet)
  • Strandsand 200 kroner per trailerfuld (enakslet)
  • Støbesand 165 kroner per trailerfuld (enakslet)
  • Stabilgrus 180 kroner per trailerfuld (enakslet)

Du kan få granitskærver i både røde, sorte, grå, hvide, rødmix (rød og sort). Desuden har vi granitskulpturer og granitspringvand. Husk, at granitskærver og andre stenprodukter er bestillingsvarer.

Derudover tilbyder vi også hvide pyntesten. Skal du bruge større mængder, kan vi lave et forbedret tilbud samt eventuelt levere direkte til dig.

GØR ET FUND PÅ VORES STEN OG GRUS LØSSALG

Det er tit svært at vurdere, hvordan for eksempel røde granitskærver vil se ud i større mængder i eksempelvis et bed. Eller hvor fint sandet skal være. Begge dele kan du få et indtryk af hos på vores sten og grus løssalg, og så er vi også klar med gode råd. Så kig forbi vores løssalg, ud over sten og grus kan du måske finde en flot skulpturer? 

Husk at aftale tid inden på telefon 20 40 42 01. Du kan også skrive til os på mm@galten-overgaard.dk.

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT GALTEN OVERGAARD PÅ TELEFON: 20 40 42 01

★ ★ ★ ★ ★

V​urderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

KONTAKT

Galten Overgaard ApS
Låsbyvej 32,
​8464 Galten

CVR: 39703548

Telefon: 20 40 42 01
E-mail:​ mm@galten-overgaard.dk

MEDLEM AF

DANSKE ANLÆGSGARTNERE

SAMARBEJDSPARTNERE

Christiansmindevej’s plantecenter i Skanderborg